BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Selasa, 24 November 2009




WAH!!!
BANYAK BETUL PLANNING..
KITA PLAN JE..yang menentukan samada terlaksana atau tidak Allah SWT.emm..macam sekarang nila..dah banjir my plan all dah kantoi..except ngulang quran and bussiness.em..xdapatla amik kursuus kek dan pastri lagi..tapi xpe,mmg tiap2 hari keje ku kat umah masak petang2 klu rajin dah xngendap komputer ni mmg buat kuih jugakla kejenya.emm..tapi kursus tu pentingla..nak bukak kedai kek suatu hari nanti mesti ada sijil dan kemahiran tu..hope someone give me support for me to do this..em..

Hari-hari planning memang ade dan setiap hari memang kita kene selalu ade plan.klu kita xmerancang memang sesuatu perkara xkan jadi dgn sempurna.merancang untuk masa depanla cik kak...emm..pasang surutnya hidup kita berdasarkan planning kita ni dan tawakkal pada allah setelah kita usaha..
Ya Allah bantulah hambaMu meneruskan cita-cita demi islam tercinta ya Rabb..

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini
Terdapat ralat dalam alat ini