BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Isnin, 23 November 2009

I am wishing my besday that have gone without no one felt...



My birthday was gone..

Ku hanya mampu menadah tangan dan memohon pada Allah perkenankan segala hajatku...it is coming on my exam's week..langsung tak kusedari kerana sibuk study..huhu..kecuali setelah mendapat sms daripada seseorangla..tepat pukul12 malam tu tanggal 12 november 2009..syukran for remember.. Cuma,sebenarnya ku sedikit kecewa... Umur ku sekarang sudah mencecah 23 tahun,thn depan it is twenty four!ya Rabb..sahabat2 seperjuanganku sudah balik ke Malaysia masing-masing tgh mencari peluang kerja..But,i'm still studying and still bachelor.. ku tak nafikan Allah memberiku peluang untuk aku mendalami ilmu Allah ini..memang banyak yang kudapat sekarang ni.cuma..aku mengharapkan keredhaan Allah dalam setiap yang kulakukan.Dakwah untuk islam akan kuteruskan..Planning ku dah ada cuma tunggu planning Allah untuk menetukannya samada succes or not..but hope najah will be mine with my tawakal with Allah.. my friends still ask me..
BILA NAK KAWIN??

Satu soalan yang hanya mampu kutersenyum dan berserah..but for all my friends...
jangan risaula..ana suruh antum semua kawin dulula..hehe sebab nanti antum semua bleh datang walimah ana plak dengan semua bawak hadiah besaq-besaq..hihi...
KERJA??

emm..sekarang ni dah keje pe..dah ade on my mind pasal keje ni..Ya allah berilah aku petunjuk dan kejayaan..AMIN...

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini
Terdapat ralat dalam alat ini