BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Rabu, 24 November 2010

All order close now!! only 4 already made item only..

sorry..i have to close my shop until I'm finishing my exam..it will open back at 15/12/2010.. and more handmade will be made..so,thank you 4 all your support on my interest..




http://www.emocutez.com

i have to say good bye earlier..


http://www.emocutez.com
pray 4 my succes...


http://www.emocutez.com


thank you !!!
http://www.emocutez.com

Selasa, 23 November 2010

paper note holder..





paper note holder with cute flower..


like it and want it..email me.. wannashriah@yahoo.com

m&m brooch





m&m brooch..want it..email me wannashriah@yahoo.com ;)

flower brooch with m&m button





flower brooch with m&m button....

Ahad, 21 November 2010

nama untuk baju




kali ni sempat buat nama untuk baju... ni baju yang aku wat untuk anak buahku danial faris...

pendrive case






waa..kali ni ade mase plak nak berkraft sedangkan exam xabih lagi...waaaa..kepala pn sudah teringat-ingat akan exam..huhu.. ;) kali ni aku sempat buat pendrive case.. harga die rm4..boleh order utk letak nama.. just email me.. (wannashriah@yahoo.com)

FLOWER BROOCH





flower brooch datang lagi..this time small flora design n full colour with type of button..

satu brooch-- RM2.00 - RM1.50..

klu mau just email me.. wannashriah@yahoo.com

Selasa, 16 November 2010

Adik Darwisha Hafal Al-Quran

Ahad, 14 November 2010

jom cuba nasib on this birthday lucky draw!!


sambil berblog walking ni terjumpala contest ni..ha..meh sama-sama kita cuba nasib..ari ni memang penat ngn sulam tangan n flower brooch..tapi best hasil menjadi so,malam ni aku luangkan masa jalan2 umah(blog) orang.. tuan umah dah sediakan air..aku pun ada buah tangan utk tuan umah tu..hehe..en3 ni la buah tangannye.. ok..jom tgk tekan SINI..


Khamis, 11 November 2010

cinta craft..(give away)


salam to u all..

sila singgah ke cinta craft 4 give away.. try u luck;s there.......

http://cinta-craft.blogspot.com/2010/10/giveaway-20-10-2010.html

GA GA GA.. FROM CRAFTBYBEA..

START BERBLOG BALIK NI..ASYIK NGN GA JE..HEHE..MEMANG SAPE2 YG MINAT BERCRAFT NI MESTI XKAN LEPASKAN PELUANG..N 4 ME PEMINAT HANDMADE KRAFT,FELT,FABRIK N ANYTING SEWING..I;M TRYING.. SAJE CUBA NASIB DAN CARI PENGALAMAN DLM BERKARYA..OK, NOW LET'S ME INTRODUCE YOU ALL WITH THIS GA FROM CRAFT BY BEA.. SAPE YG MINAT CROCHET MESTI MINAT BENDE NI..
HAA..KORANG PE LAGI.. RAJIN2 LA JENGUK LAMAN DIE.. NI HA LAMANNYA ~~~
http://craftbybea.blogspot.com/2010/10/craft-by-bea-giveaway.html


TAPI SAHABAT2KU SEME..RAJIN2LA PLAK JADI FOLLOWER KU..DAN KOMENLA PE YANG PATUT..SO,AKU DAPATLA BUAT PE YG PATUT LAGI DLM BLOG NI..HEHE ;)

jom tengok giveaway lagi..


kali ni gA ni dari noir jewellery..fuh..memang bestlah hadiah die..cubala sahabat2 bukak laman ni klu xcaye.. :) http://noirjewelry.blogspot.com/2010/11/noir-jewelry-giveaway-kembali.html

giveaway!!



to all of you..

i really like this crafter's handmade..i really like her book and i think u will like it too..so let's follow and 'lightning our eyes'..huhu.. :)http://simplerhyme.blogspot.com/

Rabu, 10 November 2010

bookmark dah siap ye ye ye..

layan.... ;)


Selasa, 9 November 2010

projek terbaru.. bookmark handmade..

my new projek..



on the way bookmark..

dah siap pn bookmark ni tp xleh nak tgkp gmbr..kamera rosakla plak..

Innalillahiwainnailaihirajiuun..

gambar hiasan

ade sebuah cerita yang aku sendiri lalui dan sampai sekarang masih terbayang-bayang..kisahnya sewaktu pulang cuti mengejut akibat banjir melanda kedah..aku menaiki bas SP BUMI..

al kisahnya..sampai di perhentian rehat,semua penumpang turun except me and beberapa org lain..aku malas nak turun dah kenyang dan x terasa nak kemana-mana..dissebabkan aku letih so,aku nak layan tidur je..hehe..then about an hour..pemandu pun naik dan cek2 lah semua penumpang..tetiba salah seorang pemandu ckp kat kawan dia yang tgh duk kat tmpt driver.."weh..cu mung tgk ade org pesang aku rase..kerah je nung.." (dialek terengganu) sbb mmg aku org ganu..hehe.. pemandu tu pn gi la cek..aku pn tgkla ye cek tu..mase tengok tu aku rase pelik sbb rasenye keadaan penumpang tu keras pelik.. lantas aku mengucapkan innalillahiwainnailaihirajiuunn..

penumpang tu aku rasakan dah meninggal dunia..dan ramai yang datang tgk..ade seorang pak cik ni die tny sape ade amik medic mai cek ni..dan adela volenteer pi cek..innalillahiwainnailaihirajiuunn..mmg mak cik tu dah meningggal..

kemudian pak cik yang sruh pi cek tu mtk tlg sape2 bole tlg uruskan mak cik ni..xde org bangun..ade yg nangis..aku pn bangun dan pi..buat pape yang patut..mase pgg mak cik ni badannya dah sejuk dan keras,dah lama rasanya die pergi..aku cuba qiamkan tgn mak cik ni..xdpt..aku tau klu ltk minyak dpt qiam..tp fikir plak polis nak dtg jap lagi utk siasatan aku biarkan saje..mane yang patut diuruskan aku buat je..

ape yang aku nak cakap kat sini..sahabat2 mati itu xmenunggu kita..mane2 tempat je malaikat maut pasti akan datang..macam mak cik ni..dalam bas dan die bru je ckp tepon ngn anak die..sbb ade pak cik call anak2 die pakai handphone die smua xpercaya sbb bru ckp je ngn mak die..subhanAllah..moga perginya mak cik dgn husnu khotimah..
senangnye nyawa di cabut..ya Allah ampunkan dosa hambaMu..tem[atkan aku bersama hambaMu yang solihah..ya Allah..

dylla craft give away!!


hehe..ade give aaway lagi.. tarikh tutup giveaway ni 11.11.2010 esoknya my birthday..so,aku pn tryla..hehe..i'm the new one with craft and blogs..so,wish me luck..

so you all peminat craft join aa blog ni..cuci mate utk berkarya!!hehe.. :)

so jom kita usha blog ni :

http://feltinspirasiku.blogspot.com/

JOM JADI FOLLOWER GADIS KAMPUNG

saya telah menjadi follower ke 310..

blog ditemui di laman :

http://fafafo-craft-design.blogspot.com/


cari barang-barang utk kraft last2 jumpe giveaway ni..try la walaupun aku ni baru setahun jagung..klu sahabat2 semua nak cuba nasib..sila2 visit laman ni :

http://nukilangadiskampung.blogspot.com/2010/10/join-my-contest-be-my-followers.html


atas Allah segala urusan...insyaallah..

Isnin, 8 November 2010

my new project...






flower brooch!! my handmade..huhu..sementara tunggu aku byr payment utk pojek kraft felt aku berjinak2 dlu ngn flower brooch ni..mk jahit jubah ingatnya time cutinye tapi mesin jahit plak rosak..so,i;m doing my handmade..huhu..all cute..hmm..cuci mata dulu before it's will sell..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini
Terdapat ralat dalam alat ini