BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Rabu, 30 November 2011

rindu....





time- time macam ni teringat kat husband.. :'( cepat ye balik abang ye..biasa klu time sakit2 badan abg ada tolong urut-urutkan..sakit badan sangat hari ni..lenguh2 belakang..kaki sampai pinggang xyah nak katela sakit.time duduk ok jap bila nk bangun ya Allah..hanya tuhan yang tahu sakitnya segala otot2 macam nk tercabut..perut pn sakit2 aja..kepala pn pening..time ni blog ni jela jadi mangsa luahan hati..cik abg xde sebulan ni..huhu..cepat balik ye abg sayang..love u alwayz..


Selasa, 29 November 2011

brooch lagi..



baju baby..

sarung kaki baby..cute x?huhu

sarung tangan..
baju baby newborn..ada nama pemiliknya.. ;)

jalan2 bersama suami tersayang.. ;)

kat pulau perhentian ni..hehe..pagi2 orang tgh tido kami pi jalan2 kat tepi pantai..best!!
time ni pegi zoo..time cik abg ade kursus dalam cuti kat uia..celah2 masa yg free pi jalan2 jap..
time makan nasi arab..best sgt..nti abg bawa lagi ye ;)


hehe..yg ni masa awal2 nikah..jalan2 pi masjid kristal..hm,ingat lagi time ni adik ipar nk ikut..bawak dia jap jalan2..pastu hantar balik n kami pn terus k masjid kristal..hehee..time tu je kami ade mase nk berdua-duaan..hehe.. ;)

tempahan topi konvo..

comel x saya? hehe..


sori gmbr xbrapa jelas..snap pakai hp.. ;)
ni projek time konvo hr tu..sahabat2 yg menempah syukran lakum.. ;)

rindu-rinduan...jadilah tulisan.. ;)

salam.... bila time husband xde ni mulala rase boring..tambah2 plak tengah demam..ade je projek tilam anak utk dibuat,tp xde mood coz demam n hubby xde..tambah2 plak kepala mudah pening lagila xde mood nk wat keje,mati idea pn ade time wat..huhu..kuatnye penangan suami ye..kna tinggal kejap pn dh jd gini.cik husbandku harap pulang cepat ye..baby pn dah xsabar nk dengar suara abah ni.. ;)


this time,i will upload je gmbr2 hasil
keje yg dh lama siap..huhu.biasa upload fb je.blog ntah jd liat n bukak..hehe..ok,enjoy mata.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini
Terdapat ralat dalam alat ini