BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sabtu, 20 Mac 2010

imtihan kerana allah..




exam dah dekat dah.....
doakanla mudahan ilmu ukhrawi yang ku timba mampu memberi manfaat kepada seluruh umat islam dan bantulah ya allah aku menjaga imu mu ini ya tuhan...


terus thabat perjuangkan imu allah!!!

Khamis, 4 Mac 2010

peristiwa hitam

peristiwa ni berlaku time aku balik kg..waktu sehari sampai kedah hatiku jadi xkeruan..memang aku xboleh duduk umah tu.terasa seperti ada sesuatu yg xkena.lantas aku mencapai handset dan tepon ma..segalanya kuluahkan..aku pn tidak sedar bila air mataku menitik laju sekali..lantas aku mengambil keputusan pulang kekampung halaman pada malam itu juga..

dirumah keadaanku juga makin teruk..dlm tempoh tula keluarga berikhtiar sakan mengubati..suatu hari aku mendapat sms dri husna mengatakn umah kami dimasuki pencuri..bdk2 ni kena pukau..haa!!terkejut gile rasanya.kutanya apa yang hilang namun alhamdulillah tiada yg hilang kecuali sod hilang hp yg baru dibeli.bdk2 ni kate pencuri tu amik beg laptop aku tapi die tertipu sbb dlm tu xde laptop pn.

hmm..lps aku balik kedah balik walaupn keadaan kesihatan aku yg masih kurg memuaskan..budak2 ni ceritakan detik2 cemas malam tu..

kejadian malam tu berlaku pukul4 pg.namun,bdk2 ni syak 2,3 hri sblm ni org yg guna ibllis tu dlm percubaan nak maasuk dh tpi xberjaya.shri sblm tu paip sinki dapur tercabut dgn sendiri dn bdk2 ni bole xsdr walaupn air dh mellimpah kat dapur.tpi,mlm tu ok la lagi.esoknya,setiap org tetiba2 jadi mengantuk pd pkul4.yg last skali tido sod tula..die pi tandas tgk hp pkl4 letk dlm kain hs dia dn latak bwh bantal..tapi hs tu yg hilang!!maknanya org tu masa tu mgkin dh ade dlm bilik dn mgkin juga dh perhati die dr luar..mcm mana dia masuk tu mmgla..die boleh cabut satu satu tingkap nako..smpai 6biji bdk2 ni bole xsedar.kuasa ilmu hitam yg bertuhankan iblis laknatullah tu menghantui waktu tu..

iblis tu masuk tanpa ade kesan pape pn.die bole lalu dlm kelambu bdk2 ni tnpa bole dirg perasan..dahsyat.msh ade kesan tapak kaki mcm org jengket wrna hitam berminyk di cadar bdk2 ni..iblis tu lalu diantara org yg tido kat luar plak tnpa diarg sedar dan ke bilik aku.wktu tu husna sorg tido bilik tu..die tersedar stlh siku tertekan remote aircond..die kata berat kepala nk bgn tapi panas die bgn dn nmpk iblis tu pgg beg laptop ku dn keluar die lantas jerit hoi..!!!laki ade laki..bdk2 ni yg tido kat ruang tamu bgn.yg sorg nmpk si iblis tu.katanya tgk mcmn pn muka die xnmpk.die bongkokkn bdn..jln bgkok..yg dlm bilik tmpt die cungkil nako xbgn laki.si iblis tu ke bilik dierg baru dierg lompat kuar.sorg nmpk blkg dn kaki die..masing2 kelam kabut.xtau nk buat ape.lantas bunyikn siren motor kwn sod kat dpn..ade sorg pak cik dtg jenguk lps tny knp pak cik tu masuk balik.mgkin xberani..sbb xde org kot..

yg husna bole terbangun jugak time tu kebetulan die sempat bace ruqayah sblm tido..ilmu hitam tu xberkesan.tpi..masing2 tgk dn tilik diri..yg tido melintang ikut tingkp semuanya ade kesan tompk hitam bekas mcm gigitan..lebam.sorg mata tetiba merah menyala.sorg belaknag sakit..astaghfirullahalazim..msg2 serik duk umah tu..seme pindah.lagipun mmg tuan umah bermasalah..lepas kejadian lgsg xtanya pape psl kami.xjaga kebajikan ank2..huhu.kami kira teranayai jugakla ngn tuan umah..kami doakan jika sekiranya disisi Allah kami teranayai berilah pengajaran ya Allah pada mereka yg menganyai org yg sedang dlm perjuangn menegakkan ilmu mu ya Allah..

pengajarn kat sini...selalula amal ayat2 quran buat pendinding..ruqayah tu penting..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini
Terdapat ralat dalam alat ini